top of page

Group

Public·1 member
Aiden Jones
Aiden Jones

PUBG Mobile Nasıl İndirilir ve Kurulur? - En Güncel Sürümü ve Yeni Haritaları Kaçırmayın

Her dönem farklı farklı oyunlar meşhur oluyor. Meşhur olunca da geniş kitleler tarafından çılgınlar gibi oynanıyor. PubG de son zamanların popüler oyunlarından biri haline geldi. Çevremizde gördüğümüz herkesin bu oyunu oynadığına şahit oluyoruz. Hal böyle olunca PubG oyununu merak edenler de artıyor. "PubG Mobile nasıl indirilir? Bilgisayara (PC), cep telefonuna PubG indirme yolu nedir?" gibi sorulara kafa yoruyorsanız yazımızı inceleyebilirsiniz.

Oyun şirketlerinin kendi emülatörünü yayınlamasıyla birçok telefon oyunu bilgisayarda da oynanabilir hale geldi. Bunlardan biri de PubG oyununu yöneten Tencent oldu. Dolayısıyla "Pubg Mobile nasıl indirilir, bilgisayara nasıl kurulur?" gibi soruların cevabı bulunmuş oldu. Bilgisayara oyunu indirmek çok kolay. Tencent Gaming Buddy'nin yer aldığı resmi sayfaya gitmeniz gerekir. Bu sitede bulunan International sürümü indirerek kurulum aşamasına geçebilirsiniz.

pubg mobile nasıl indirilir

Bazen güncellemelerden kaynaklı sorunlar yüzünden eski sürüme geri dönmeniz gerekebilir. "Pubg mobile nasıl indirilir 2020 yılında eski versiyonu nasıl kurulur?" gibi soruların cevabı için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

PUBG mobile epin kodu gelmedi 450 TL'lik e pin aldım gelmedi 1 gün oldu SMS gelmiyor paraya çekme hızı 2 saniye kodun gelmesi günler sürüyor önceden böyle değildi son 1 ayda neden sürekli aynı sıkıntıyı yapıyor anlamadım. Yardımcı olun kodun gelmesini istiyorum.

PUBG mobile' den Prime Plus almıştım aboneliği iptal etmeyi unutmuşum. Hesabım ban yedi kartımdan 60 TL çekti. Prime Plus için lütfen paramın iadesini istiyorum. Boş boşuna banlı hesaba 60 TL gitti PUBG yetkilileri yardım ederseniz sevinirim hızlı bir dönüş süper olur.

PUBG mobile üzerinden geçen ay abone olarak Prime, Prime Plus üyeliğine birden üye oldum. 2 üyelikten 900+300 olarak toplam 1200 uc gelecekti. Bugün yapılan güncellemeden sonra abonelikle ilgili yapılan düzenleme ardından günde 25 olan gelecek uc günde 11 uc'e düştü. Ben bundan dolayı mağdur oldum. ...

PUBG mobile para iadesi PUBG mobile de yanlışlıkla 2 kere uc aldım ve şu an paramın hepsi gitti iade yapılmasını istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Lütfen yardım edin. Paramın geri iade edilmesini istiyorum. Gerçekten yıllardır oynadığım oyunda böyle bir şey olması çok sinir bozucu

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page