top of page

Group

Public·14 members
Albert Nekrasov
Albert Nekrasov

Meeste Likes Ooit Op Facebook [TOP]


Het record van de meeste Twitter-likes stond eerder op een tweet van voormalig president van de Verenigde Staten Barack Obama uit 2017, met 4,3 miljoen likes. In de tweet stelt Obama dat niemand met haat in zijn of haar hart wordt geboren.
Meeste Likes Ooit Op FacebookSelena Gomez heeft met een foto op Instagram een record gebroken. Een foto die ze twee weken geleden plaatste, heeft 4 miljoen likes gekregen. En dat deed nog nooit iemand anders haar na. De afbeelding, waarop ze Coca-Cola drinkt, is de populairste foto op het sociale medium ooit.


Alleen wat is nou eigenlijk het doel van jouw Facebookpagina? Is dat een populariteitswedstrijd om wie er de meeste likes kan krijgen, of wil je business doen via jouw Facebookpagina? Ik neem aan dat je business wilt doen ?


Gelukkig heb ik nooit likes gekocht. Ik zag ooit een collega die op zijn FB-pagina van de ene op de andere dag 1000 likes had, allemaal onuitspreekbare namen of namen met hiëroglief tekens ;) Niet echt betrouwbaar. Btw, die collega is daarmee onderuit gegaan!


Facebook-likes heb ik nooit gekocht, wel voor Instagram. Vreselijke ervaring... Zo fake ... Ik heb de ergste valse profielen verwijderd, de rest is vanzelf afgevallen. Verwijderd door Instagram vermoed ik. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik op het ogenblijk dat ik 5000 likes extra had, ineens sneller echte volgers kreeg.


Naast de keuze van de jury wordt ook het publiek gevraagd om te stemmen. De video die op 15 augustus de meeste likes op Facebook heeft verzameld krijgt namelijk een gegarandeerde en prominente plek in de film als publieksfavoriet. Alle inzenders (ook degene die niet geselecteerd zijn voor de bioscoopfilm) worden genoemd (kat en baasje) op de aftiteling van de film.


Hoe kan je een profielfoto instellen en zorgen dat niemand hem ziet veranderen dus dat je ook geen likes krijgt, want mijne is al 3 jaar oud en lelijk dus ik kan nooit iets op fb zetten omdat iedereen die ziet. Ik wil ook niet dat ze mijne nieuwe foto op hun tijdlijn zien dus gwn 'ontzichtbaar' veranderen Smile


De oplossing is eerst maken dat je geen huidige profielfoto hebt, en dan op computer een andere foto selecteren door via je profielfoto (die er niet is) op profielfoto kiezen te drukken en een afbeelding te selecteren die al op je facebook stond. Veel plezier er mee Wink 500+ likes


Wauw wat een kleine kindjes hier dit gaat er gwn los over :'Winkals je je likes wil verhogen moet je vrienden zoeken...ikzelf heb 124 likes op de profielfoto die in momenteel heb en de meeste likes die ikheb zijn 203.. dus nie zagen tfoee hoe oud zijn jullie? 8?Groetjess :*


Lionel Messi is bijzonder populair op Instagram na het veroveren van de wereldtitel met Argentinië. Een foto van de 35-jarige ster met de wereldbeker gaat door het dak en maakt kans om het bericht met de meeste likes ooit te worden op het platform.


De foto die Messi plaatste na de WK-finale tegen Frankrijk werd nu al meer dan 45 miljoen keer leuk gevonden. Nog nooit scoorde een sporter zo veel likes op Instagram, maar het eind is nog niet in zicht. De Argentijnse aanvoerder staat zelfs op de tweede plaats wat betreft de meeste likes ooit.


Maar de laatste jaren groeit de kritiek op sommige influencers. Zij zouden een onbereikbaar lichaamsbeeld uitdragen dat nefast is voor het zelfbeeld van hun (jonge) volgers. De critici vinden dat Instagram geëvolueerd is naar een app waar het gaat om de looks en waar gestreden wordt om de meeste likes. Daardoor zouden steeds meer meisjes gepest worden omdat ze niet genoeg likes hebben op Insta. De app reageerde op die kritiek door het aantal likes op een bericht te verbergen voor volgers.


De foto met de meeste likes op Instagram, je zult het niet geloven, is een ei! Ja echt, een ei. Dit account had als doel om het wereldrecord likes (destijds een foto van Kylie Jenner), te verbreken. Dit is hem zeker gelukt! De foto heeft 55 miljoen likes en is wereldwijd viraal gegaan.


In januari 2004 ontwierp Zuckerberg een code voor een nieuwe, met Facemash vergelijkbare website. Facebook ontstond daadwerkelijk op 4 februari 2004 als "The facebook". De naam komt van de facebook-directories (Nederlands: "smoelenboek"[8]) die vaak op intranetten zijn te vinden. Een van de oprichters was Zuckerberg, de andere oprichters waren Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz en Chris Hughes.[9] Binnen 24 uur nadat "The facebook" was opgericht hadden al 1.200 studenten zich geregistreerd, waarna dit aantal snel verder groeide. In eerste instantie konden alleen nog studenten van het Harvard College lid worden, maar al snel werd dit uitgebreid tot de gehele Harvard-universiteit, vervolgens naar andere universiteiten in Boston en de hele Ivy League. Nog enige tijd later werden studenten van de meeste universiteiten in de VS en Canada toegelaten.[10] In augustus 2005 werd de domeinnaam Facebook.com opgekocht voor $200.000.[11]


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page